Back to the caves

Jag var ute och plockade blåbär med Aron och mamma igår morse, och när vi kom hem märkte vi att vi hade strömavbrott. Fick gå ner med mina lilafärgade händer och tvätta dem i dammen som vi har på gården. Och så åkte jag iväg med mamma för att handla sallad för att det typ inte finns nåt annat än det och pizza som man kan äta när man inte kan koka, steka eller värma något i mikron.
 
Jag brukar alltid duscha på morgonen, men igår orkade jag inte. Det kan jag ju säga att jag ångrade. Gah. Gick omkring och kände mig allmänt ofräsch hela dagen bara för det. Och när naturen kallade så fick vi sköta det på utedasset. Det luktar ljuvligt där inne, haha. Undra om det kan fixas med lite doftljus? Myspysigt. Men vad gör alla som inte har utedass då? Kissar i en buske? Lagom primitivt.
 
Man känner sig inte lite hjälplös när batteriet på mobilen nästan har dött. Mamma satt i bilen och laddade sin och surfade samtidigt. Jag tillbringade tiden i dagsljus med att läsa och att spela schak med pappa och Aron. Det blir ju lite svårt med såna sysslor när mörkret kommer och lamporna inte funkar. Haha, alltså man fattar inte hur mycket man använder elen till förrän man är utan det. Allt blir så krångligt och det känns lite som att man lika gärna kan joina team grottmänniska med en gång.
 
Vi var lite frustrerade där på kvällen när det började bli mörkt inne och Vattenfall hade lovat att problemet skulle vara fixat 17:30. Ajsing bajsing. Så ni kan ju föreställa er våran lättnad och glädje när lamporna tillslut blinkade till liv klockan 21:30. Vattnet funkade inte dock, det var något pappa behövde fixa med vattenpumpen. Men elen var tillbaka i alla fall, så det firade jag med att se de två första avsnitten i Lost säsong 4. :3
 
Det var gårdagen det. Och idag började jag dagen med att duscha. Man vet ju aldrig när man välsignas med att bli ordentligt ren nästa gång, right? :3
 
Gårdagens skörd. Och detta var inte ens allt. Vi har lagt in det i frysen, för det är najs att ha i gröt eller yoghurt i vinter. :)
 
Fina händer man får! Miket fina.
 
Mitt och pappas spel. Det slutade oavgjort när vi kom till "kungajakten" - alltså att man bara har en kung var och man jagar efter varandra. (Skåda hur fint jag ställer upp pappas fallna krigare, jämfört med hur mina ligger omkullvälta. Man är väl skötsam.)
 
 
 
 


Kommentarer
Jonnisch

Men ofta vattnet och allt försvinner när man får strömavbrott? :O det har väl inget med elen o göra? Kvinna!

Svar: Men jo, xD om man inte drar upp det själv ur brunnen då. Vattenpumpen går ju inte direkt på batterier... eh
Anna Nykom

2012-08-03 @ 01:49:42


Här kan du skriva kärleksbrev till mig:


Namnet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte för allmänheten, vettö)

URL/Bloggadress (så att jag kan stalka dig):

Skriv ditt kärleksbrev här:

Trackback
RSS 2.0