Nya superdieten - får dig att rasa i vikt redan första veckan!

Har man bestämt sig så har man. Då får det bli nyttig mat, och inget småätande. Har gått riktigt bra. Det är faktiskt så att jag har gått ner ett kilo bara denna veckan, endast genom att byta ut det onyttiga mot det nyttiga och slutat trycka i mig bröd mellan måltiderna. (Kan ju inte påstå att jag har motionerat särskilt mycket.. eh.) Kanske ska ringa aftonbladet? "Nya superdieten - får dig att rasa i vikt redan första veckan!" Och så ska det helst vara en PLUS-artikel, så att folk får betala för att läsa om det.
Kolla bara in min supernyttiga och supergoda kvällsmat idag (antecknar ni inte så blir det smiiisk, det vet ni). Ska faktiskt ta och bli wannabe receptbloggarN en liten stund:
 
Yoghurten
Ingredienser: Äpple, banan, hasselnötter, mandlar, blåbär, vinbär, linfrön och kanel.
Gör så här (det är avancerat så jag måste låta fruktansvärt professionell): Ta fram en djup tallrik (du kan ju förstås använda en vanlig platt också, om det ska vara på det viset), häll i vaniljyoghurt. Hacka nötterna i bitar (om du inte vill vara lika ociviliserad som jag och tugga sönder dem och spotta i dem) (vem orkar skära nöt för nöt liksom?), skär äpple och banan i så stora bitar du vill ha och så mycket du vill ha. Samma sak med bären, fast man behöver ju nödvändigtvis inte cutta dem. Strö över lite linfrön (icke nödvändigt för smakens skull eftersom det inte smakar något, mest för att det är nyttigt). Och sist men inte minst, lite kanel över det hela. Smaskens!
 
Mackorna
Ingredienser: Eh, brööööd. Smör. Avokado, keso och citronpeppar.
Gör så här (detta är också ytterst avancerat, så pröva inte hemma.): Ta fram det bröd du vill ha, helst mörkt för det är nyttigsat och passar bäst ihop med avokado. Smöra dina bröööd. Mosa på lite avokado. Mosa sedan på lite keso över det. (Eller tvärt om om det ska vara på det viset.) Och strö på lite citronpeppar. Momsfilibaba!
 
Min mobil var nästan död så kunde inte fota med blixt, men jag lååvar att det ser godare ut i verkligheten än på bild.
 
Nu är jag ju inte tjock eller så, om ni trodde det, men det är ju bra att vara hälsosam. Vägde innan 75 kilo till mina 175 cm, och nu väger jag 73. Mitt mål är väl 70 kilo. Eller kanske 69, för då kan jag dra en luring och säga att jag väger 60-plus, hoho! :3


Kommentarer
Anonym

Men du väger ju 60+ om du väger 70! Hohoho :D
Fast yoghurten såg inte god ut. Men keso är gott :D ost ost ost <3 jag brukar äta keso, tonfisk och gurka :3 moms moms

Svar: Haha nä, då väger jag 70. xDSkojar du eller? Det var det godaste på år och dar! 8)
Anna Nykom

2012-08-09 @ 22:36:29


Här kan du skriva kärleksbrev till mig:


Namnet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte för allmänheten, vettö)

URL/Bloggadress (så att jag kan stalka dig):

Skriv ditt kärleksbrev här:

Trackback
RSS 2.0