Leyal hoppade in i Binas och Bims hage

Det var lite drama i hagen idag. Vi valde ju att ha Leyal själv i en hage jämte Bim och Bina, i alla fall för ett litet tag. Men innan när pappa var ute och flög med sitt flygplan så blev han rädd och hoppade ut ur sin hage och in i Bims och Binas. Det är ju ingen fara att flyga omkring hästarna i vanliga fall, Bim och Bina är vana, men pappa tänkte inte på att Leyal är ny och inte har varit med om sånt innan.

Jag och mamma stod och tittade på hästarna med hjärtat i halsgropen en bra stund. Alltså, grejen är att Bim är ranghög och var hingst i 7 år innan han blev kastrerad och Leyal har bara varit valack sedan mars och har betäckt innan det. Så vi var oroliga för att de skulle slåss om Bina. Men det blev faktiskt inte alls så mycket springande som vi trodde. De nosade och tjöt, skrapade lite i marken och gick demonstrativt i cirklar runt varandra, men inte mycket mer än så. Vi tog in dem lite tidigare än vanligt för att vi inte orkade stå där så mycket längre när det blev kallt. Nu har vi varit och gett dem kvällshö och de verkar nöjda. Vi får se i morgon om dramat fortsätter, eller om de har lugnat ner sig under natten. Hoppas det! Det vore så skönt att kunna ha dem i samma hage. :)
 
Springeli-spring!
 
Det skulle rullas lite. Antar att det var nåt maktspel där om vem som skulle rulla sig först, för det blev en himlans procedur där ett tag, haha.
 
Leyal och Bina flirtar lite. :3
 
Mamma och Bina myser. ♥
 
Humle ska alltid vara med i händelsernas centrum. ^^
 
Misstänker starkt att Bina försöker fjäska in sig för att få lite solrosfrön. Luring!

Är han inte vacker?
 
 
 


Kommentarer
Jonnisch

Naaw så söta :D

Svar: Så klart :D
Anna Nykom

2012-10-09 @ 21:11:14
Maria

Jättefina hästar!

Svar: Tack! :D
Anna Nykom

2012-10-13 @ 09:01:57
URL: http://MLilja.webblogg.se


Här kan du skriva kärleksbrev till mig:


Namnet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte för allmänheten, vettö)

URL/Bloggadress (så att jag kan stalka dig):

Skriv ditt kärleksbrev här:

Trackback
RSS 2.0