Smaksensation

Det godaste mina smaklökar kommit i kontakt med på länge:

Resultatet av gårdagens marängbakning. Världens godaste ihop med glass och nougatsås. No way att jag kommer sjunka till chokladsåsens nivå igen alltså. No way.
 
Obs: Det är meningen att man ska dränka allt i nougatsås. Det är bara så det ska vara.

Svettas i köket

Mummu undrade om jag ville göra maräng, och ja, det kan jag väl göra tänkte jag. Hon hade nämligen 6 äggvitor "över", efter allt bakande till bröllop/välsignelsefesten nästa vecka. Är klar med smeten, som för övrigt var världens enklaste: 6 äggvitor, vispa, vispa, vispa, blanda i socker, vispa, blanda i socker, vispa, blanda i socker... osv., tills det är 4 dl socker blandat med äggvitorna och tills man kan lyfta bunken upp och ner på utan att det rubbas. Stadig smet. Har lagt i första plåten i ugnen och det märks knappt att jag har tagit någonting ur bunken. Det ska vara inne i en timma.
 
Har lite att göra i kväll med andra ord!

Serienörd

Igår såg jag klart första säsongen i Heroes för andra gången. Älskar det ♥. Men sen sa Jonna att hon och hennes brorsa har börjat se om Lost, då blev jag skitsugen på att fortsätta se det jag med. Såg ju klart första säsongen för ett tag sen, men har inte köpt säsong 2 än... Hoppas resten av serien är lika megabra som första säsongen, eller i alla fall bra, för det är så många som sagt att det är förvirrande och att man inte fattar någonting senare. Blir ledsen i så fall. Men det slutade i alla fall skiiiitspännande! Gick väl omkring som en osalig ande ett tag. För att inte tala om sista avsnittet i Prison Break... Där snackar vi osalig ande. Fick ingen ro på ett bra tag. Fattar inte hur det kan sluuuuta sååå! Satt ju för tusan och hulkade när jag såg det. Åååh...
 
*tar mig samman*
 
Längtar också skitmycket tills att Vampire Diaries säsong 4 börjar sändas, åhåhå ♥. Och Game of Thrones säsong 3! Och Merlin säsong 5! Eh... Och så vill jag se om Prison Break också, i alla fall första säsongen, men det slutar nog med att jag ser om alla säsonger när jag väl börjar. Iiiih, och så finns det massa andra serier jag vill börja se också, för första gången. Typ Grimm, Dexter, Alcatraz, Touch, 21 Jump Streat, Smallville, Supernatural, Sons of Anarchy... Eh, ja. Och så vidare.
 
Jomensåatte, det är väl bara att sätta igång då? Och förhoppningsvis ska jag försöka hinna andas lite också. Hihi ♥
 

Njuter av livet på mitt sätt

Jag red till sjön med Bim innan. Han brukar inte tycka att det är så nödvändigt att gå i vattnet, men idag gick han rakt i med en gång, frivilligt! Han plaskade glatt omkring och tyckte nog att det var ganska gött att komma ifrån alla äckelflugor, getingar och annat tjafs.


Finaste Bimsen ♥
 
Utom att rida så har jag varit i stan med mamma, vi letade efter kläder till henne för en kombinerad bröllopsfest och barnvälsignelse (min moster gifter sig och mina två kusiner Isak och Åsa ska välsignas). Vi hittade dock inget, det har varit värsta rean så allt var helt utplockat. Det fanns bara storlekar från 34 och neråt och 42 och uppåt. Vi gick i varenda affär i knalleland och letade. Haha, åh.
 
Jag har också bokat biobiljetter till Ice Age 4, ska blir riktigt kul att se den! Hiho, :D Och så har jag legat ute i solen och läst. Mysigt värre.
 
Naaajs!
 

Gött att solen tydligen gick i moln precis när jag tog bilden, men jag lååvar att det var riktigt varmt. Somnade en stund.
 
Nu ska jag fortsätta med att läsa "De målade grottornas land" hela kvällen. Ska skynda mig att läsa ut den nu, för jag är räätt ivrig på att börja läsa "A Song of Ice and Fire" nu :3

God dag!

Har varit ute på promenad med hästarna nu. Vi gick över stora vägen, för att lägga några räkningar i postlådan, haha, hur bonnigt är inte det? ;)  Det var bara andra gången med Bina och det var första gången som hon kom i närheten av stora, hemska lastbilar som dundrar förbi. Men hon tittade bara lite på dem, så duktig är hon, min sötnos ♥
 
Nu hoppas jag att solen håller i sig ett tag till så att jag kan lägga mig ute och läsa. Vore ju typisk om det börjar regna. På tal om att läsa! Jag läste ju ut hungerspelen för evigheter sedan, dags att skriva en recension på dem snart, känner jag. En hint bara; de var megabra (det bästa sen Harry Potter skulle jag nog kunna påstå) och det borde införas någon lag om att alla borde läsa dem. End of story.
 
Nu ska jag ut och lägga mig i solen en stund, innan den svenska sommaren tar den ifrån mig, och läsa lite. Hej hopp! ♥

Ibland lönar det sig att städa

Jag vet inte vad det tar åt mig ibland. Men nu har jag i alla fall städat köket och mitt rum kliniskt rena. Det började med att mamma bad mig dammsuga medan hon åkte iväg för att handla. Så började med det, sen fortsatte jag med att städa mitt rum. Bäddade sängen, slängde tvätt, hängde upp kläder i garderoben som är rena men som har tillbringat den senaste tiden på skrivbordet eller stolen... Rensade undan saker från byrån och fortsatte med att rensa UR byrån. Man samlar på sig en del skit genom åren, som till exempel de här fina dikterna jag och Jonnisch skrev nån gång när vi gick i 9an, haha! :)
 
 
"Leoparder" är nog min favorit. :3
 
Vad säger ni? En karriär att satsa på? Jag tycker nog det.
 

Spontan mini-roadtrip och filmkväll light

Tjenamors!
 
Igår kom Emma och hämtade mig efter jobbet, så åkte vi och hämtade Jenny och Ica också. Blev en liten roadtrip, i molla, ljung och vårgårda. StorstadstjejerNa. Sen åkte vi hem till Emma och chillade babo till What happens in Vegas och Hitta Nemeo. Tro det eller ej, men jag hade inte sett NÅGON av dem innan... Blir nästan besviken på mig själv. Men, nu slipper jag leva med skammen längre i alla fall! Tur det. Piuh.
 
Vi har också gjort upp fantastiska planer för att se Ice Age 4 nu när den kommit på bio. Weho! Kan inte räkna till hur många gånger vi sett Ice Age 1... Den har varit standard för varje filmkväll typ. Diego: "Den är grön... De stack för två timmar sen." Sid: "Den är grööön, de stack för två timmar sen!" Jag skrattar fortfarande röven av mig åt det. Och: "Ibland så kräks jag." Fast nu kom jag på att jag kanske inte ska skriva fler citat, för då blir jag sittande här hela dagen. Oops. ;)
 
Langar trailern till Ice Age 4 i alla fall, och ber en liten bön för alla de människor som kommer sitta i samma salong som vi. Hoppas de kan leva med det.
 

Kände mig plötsligt lite naken

I början av sommarlovet/arbetslösheten (väljer att se det som sommarlov, känns inte lika jobbigt) så tyckte jag det var skönt att inte veta om jag ska plugga eller söka jobb. Men nu när jag har börjat slappna av så känner jag mig sjukt rastlös och nervös över att inte veta om jag har kommit in på högskolan eller inte. Gaah. Fattar inte vad det är som tar sån tid! Man får inte veta förrän den 12:e juli, det är ju en halv evighet kvar. x3
 
Det känns lite som att vara utkastad till vargarna. Man har lämnat den trygga skoltiden bakom sig, och på arbetsförmedlingen kommer man in som en utböling, nybörjare i livet. Typ som att man måste bevisa vad man går för, om igen. Det är liksom inga välkända lärare där som känner en och vet vad man kan och känner en som person. Lite utkastad, ja. Och lite avklädd.
 
Nä, nu blev jag ju alldeles darrig i vippen, ska dyka in i min bok och glömma mitt eget liv en stund. Haha, puss på skinkan ♥

Torr midsommar

Hör och häpna, det blev en torr midsommar! I alla fall för oss. Kändes lite hotande ett tag runt 4-tiden, då var det några små ynka droppar som försökte stänka ner oss, men det blev inte mer än så. Tror faktiskt bara att jag minns EN midsommar som det inte har regnat på. Så gårdagens väder var ju trevligt som omväxling. :)
Dagen firades med lite släktingar som kom till oss, vi grillade och åt jordgubbar med glass efteråt, och en god tårta som mummu bakat. Mums!
 
Eftersom jag redan syndat så fortsatte jag kvällen med att smaska chips och godis... haha. Men nu börjar det nyttiga livet igen, var ute och sprang i morse. Det är så skönt att göra det innan frukosten, man vaknar till ordentligt och dessutom är det mer effektivt än någon annan tid på dagen. 8) Nu har jag precis kommit in efter en ridtur, och det var ju tur det, för nu öser regnet ner!
 
Blommor!

Några fler... 8)

Kusin och moster, ♥

Så söta, ♥

Breaking Dawn part 2

Hiho, såg att trailern till andra delen av Breaking Dawn har komit nu! Rös sönder när jag såg den.
 
 
 
Nu ska jag inte överanalysera trailern eller nåt, men vissa saker kan jag inte låta bli att störa mig på. Typ som det allra sista man ser, att Bella springer i fronten. För det första så i boken blev det aldrig någon strid så som man tänker sig en strid, att man springer fram i en grupp och sliter kroppsdelar av varandra. De två grupperna Volturi vs. Cullen och deras vänner stog på var sin sida av en äng och de attackerade ibland varandra med sina förmågor/gåvor, samtidigt som de pratade. Och Bella skyddade sin sida med sin sköld. För det andra så hade aldrig Edward och Jacob gått med på att hon skulle vara med i en regelrätt strid, ingen annan heller för den delen, eftersom hon var nyfödd och bara hade riskerat att göra det värre.
En annan grej som stör mig är att Renesmee är så stor. Jag menar hon föds i slutet av del 1... Och ja, i boken växer hon. Fort. Men inte så fort att hon ser ut som en 5-6 åring på några dagar... Haha.
 
Eh nej, jag skulle ju inte överanalysera den, som sagt, så jag slutar här. Ska hålla tummar och tår för att den blir bättre än del 1, som faktiskt inte var såå bra. Den bästa av alla tycker jag nog var Twilight, alltså den första filmen. Men eftersom min favorit av böckerna är Breaking Dawn så hoppas, hoppas jag verkligen att del 2 blir åtminsone liiite bättre än del 1. 8)

Nya kläder är ju alltid bra att ha

Goddagens! :)

 

Idag drog jag till stan med Jonnisch, för det var det dags för basinformation på arbetsförmedlingen. Där fick vi lära oss att det är jätteviktigt att inte skriva precis vad man känner för på facebook, eftersom att arbetsgivare tydligen också är medlemar där. Nemen, är det verkligen sant? Ja, där ser man... Efter det så var det inte så mycket mer. Bara lite info om hur de jobbar och sånt. Det var en rolig föreläsare i alla fall :)

 

Efter det hade vi tänkt gå till badhuset och simma, men de hade tydligen sommarstängt. Vilka slappkött! Där stod vi, två hurtigbullar, och ryckte i dörrarna för att få motionera lite, så har de sommarstängt..! Det var ju så varmt att jag nästan kände för att kasta av mig alla kläder och ta ett dopp i Viskan. Jag sa nästan.

 

När vi kommit över besvikelsen så gick vi för att utnyttja våra presentkort på H&M. Hittade två mycket välbehövliga linnen. Seriöst, min garderob är proppfull, näst intill bristningsgränsen, men det är ändå inte mycket jag känner att jag använder. Måste ta mig i kragen och rensa ur den någon dag. Det finns ju andra som behöver. Gav ett par kortbyxor till mamma idag, på tal om det. Fast jag tänkte mer på barn i andra länder, typ Vitryssland eller vart de skickar kläder man lämnar in till återvinningsstationen. Man känner sig så snäll varje gång. :) Jag vet för övrigt en person som skickade skridskor till barnen i Afrika... Alltså, jag kan inte ens skratta åt det. Om man nu skickar iväg något så kan man väl ta sin välbärgade västvärldshäck och skicka iväg något som kan komma till användning? Och inte ett par skridskor. Till Afrika. Åh.

 

Nä, nu lättar jag upp stämningen lite och slänger med en bild á la spegelpose på mitt nya linne. Trevligt va? Svara bara ja. :)

 
Jag såg ut som en mupp så jag målade över, tyckte det blev fint.
 

Jag brukar inte vara den blommiga typen, men jag gillade denna. :)
 
För de uppmärksamma som lade på minnet att jag köpte två linnen men bara visade bild på ett, kan jag bara säga en sak: grattis! Men jag tänker inte lägga upp nån bild på den ändå, för jag orkar inte. Det är för varmt. Men hoppas ni klarar er ändå. Hihih PUSS ♥
 
 
 
 
 

Rest in peace Herr. Fågel

Såg en död fågel på mummu och moffas parkering. Vi hade en liten begravningsceremoni för den. Hoppas den får flyga omkring i den evigt blå skyn i fågelhimlen nu, lilla liv. ♥
 

Mysig ridtur

Tjolahopp!
 
Var ute på en mysig tur med hästarna, jag red Bim och mamma gick med Bina. Nåja, det var mysigt tills flugkräken bildade en svärm runt oss. Det var kul för Bina i alla fall, för det var första gången hon gick den vägen så hon gick och fnös och nosade överallt. :)
 
Det är världens finaste ställe där vi red i dag.


Bina fick gå fram till sjön och undersöka. :)
 
 
 
 
 
 

Men jag är inte så ömtålig

Jag smällde lilltån i kylen när jag gick förbi.
 
Jag: Aooo, min tåååhåå!
Mamma: Vad var det? Bordet?
Jag: Halva kylen!
Mamma: Men akta kylen!
 
Hon tror nog att jag är Chuck Norris, eftersom hon var mer rädd för kylens säkerhet än för min lilltå. Makes perfect sense.

Knashäst

Var ute och red innan, så böjer sig Bim ner och nosar jättelänge på något. Och sen kör han upp huvet rakt i luften och flemar järnet. Kom på efteråt att det kanske beror på att mamma red honom samma väg igår, med sällskap av ett brunstigt sto. Han är vallack men det spelar tydligen ingen roll. Haha, knasboll ♥



Sötnosen ♥

Barnläger på gräfsnäs 2012

Mummu och moffa skulle till gräfsnäs och ha predikningar på barnlägret, så de frågade om jag och Jonna hade lust att vara ledare. Självklart! Jonna har varit där innan, men inte jag, så det var ju lite schpännande :) Vi skulle vara stugvakter, alltså ha lite koll på barnen så att de inte försvinner och annat mystiskt. Och så skulle vi fixa olika aktiviteter och så för dem på dagarna. Tur att det bara var 16 barn, för det blev mycket roligare så här när man kom ihåg allas namn och så. Och vi fick ju mer tid att se alla barn liksom. :)

Lägret var under 4 dagar, och vi började tidigt, klockan 8:00. (Eller det är inte så tidigt för mig i vanliga fall, men man kanske inte lägger sig så tidigt på läger, eh heh.) Då var det frukost för ledarna och genomgång av dagens schema. Sen gick vi till stugan för att väcka barnen klockan 9:00. Sen var det morgonjympa, inte så jobbigt som det låter. Vi gjorde en liten dans till en sång, och sen hissade vi flaggan och sjöng lägersången innan barnen fick frukost. Efter frukosten var det stugstädning som gällde, och där kan jag säga att barnen var riktigt pedantiska, för det skulle bedömas och så fick den vinnande stugan pris på kvällen. Till och med mattfransarna rätade de ut! Klockan 11:00 var det bibeltimme (det var ett kristet läger) och det är där min mormor och morfar blandas in. De pratade om sina grejer och barnen satt riktigt koncentrerat och lyssnade, med tanke på att många av dem var under 7 år. :) Efter bibeltimmen var det lite fritid, då gick vi oftast till stugan och chillade babo. När det var dags för lunch så blåste ledaren i en visselpipa. Haha, så gulligt, alla barnen fick eld i rompan och sprang mot matsalen. När vi ätit så öppnades kiosken, jag och Jonna fick hjälpa till där flera gånger. Den var en sån där söt, rund liten stuga med en lucka som vi stod bakom. Och så fick barnen säga: "En sån, två såna..." så la vi godiset i en liten minipåse. Hihi. :)
Sen minns jag inte riktigt hur vi fördrev tiden fram till middagen klockan 17:00, men det var antagligen lite olika aktiviteter och lekar och annat skojsigt. Efter middagen var kiosken öppen igen. Jag åt mer godis på lägret än vad jag gjort på länge, fick några finnar som straff... Ajsing bajsing.
På kvällarna hade vi roliga timmen, då var det lite tävlingar och vi fick veta vilka som vunnit stugstädningen. Och så fick vi se "campnews", det var lite filmsnuttar som ledaren gått omkring och filmat under dagen. Sen grillade vi på kvällen och delade ut brev som alla skrivit till varandra under dagen. Och så fanns det en låda som de kallade "hutiluslaatikko" (typ "slarvlådan" på svenska) där vi skulle lägga grejer som folk slarvat bort. För att få tillbaka sin sak så var man tvungen att utföra nåt straff som de andra kom på. Jag höll hårt i mina grejer, hade ingen större lust att bli förnedrad! 8)

Det roligaste som jag kommer ihåg är en kväll, så skulle vi natta barnen lite tidigare eftersom vi skulle ha nattvandring. De blev lite tjuriga för de ville ju "smyga". Så gulliga, de frågade varje kväll om de fick smyga, och vi bara: "Eh, nej... men smyg på! Men säg för fasiken inte att vi vet om det om ni blir påkomna, då blir det smisk!" Men i alla fall, så skulle vi lägga dem lite tidigare den kvällen, så vi fick ljuga ihop det lite om att vi var jäää-hättetrötta för vi var uppe så länge kvällen innan. Preciiis när de äntligen somnat så kom ledaren och knackade på och sa: "Ni måste skynda er, det har hänt nåt!" Ungarna klev förvirrat i sina skor och traskade bort till matsalen. Då smet jag och Jonna iväg till våran station i skogen, så vi var inte med där inne med barnen, men mummu ska tydligen ha kommit dragendes med en historia om att mattanterna blivit ledsna för att ingen tackat dem för maten, och så sa hon att de hade stuckit iväg för det, så vi skulle gå till skogen och leta efter dem. När de kom till skogen så stötte de på våra stationer, där jag och Jonna var skulle de svara på några frågor. Sen följde vi med dem till den sista. Där var mattanterna, iförda tomtedräkter och sjungandes på julsånger. Sen serverade de risgrynsgröt. Haha... Ungarna var lagom förvirrade och vinglade sen tillbaka till stugorna klockan 01:00.

 

En annan grej var ju också att det var några killar som fick tag på vattenbalonger... De tyckte det var skitkul att bombadera tjejerna i våran stuga hela tiden. Fönstrerna också. Och jaga oss med dem, så att det skvätte in och blev alldeles blött i hallen. Eh, ja. En av "våra" tjejer började gråta flera gånger, stackarn. Så vi gick och klagade till Jonas, ledaren. Han frågade om han skulle ge dem ett "straff" eller om vi skulle hämnas. Gissa vad vi valde? Hämnd. Vi fick en extranyckel till deras stuga så gick vi in dit under tiden när de hade filmkväll och hällde massa löv och kottar och annat skit i deras täcken och kuddar. Ganska busigt. De var inte så glada på oss sen, men vi hade i alla fall Jonas på våran sida, haha :D

Ja, jag behöver ju inte skriva en hel roman utan att ni ska fatta att det var riktigt kul! Nu kommer lite bilder också, :)

 


En välkomstskylt, eller nåt :3



En lek där man skulle gå med en sked i munnen och ha ett ägg balanserandes i skeden. ^^



Jag och Jonna visar upp våra miket brunbrända ben. (Det var så illa att jag bländade mig själv!)


Jonas var populär på lägret. Fast det var nog mycket min och Jonnas förtjänst. Vi tyckte nämligen att det var ganska kul att skicka brev till honom och fråga allt från om han gillade makaroner till vad han använde för parfym och diverse antydningar på att han borde ta sig en dusch... Eh heh. Miket snälla. :)

 


Priscila, Jonnas kusin. Världens sötaste unge! ♥

 


Jonna och Olivia. Knasbollar #1 och #2

 

Hahaha, Jonna är så söt ♥

Jahaja. Det blev ju inte världens kortaste det här. Men jag tror ni förlåter mig, hihih! Puss på rompan tills vi hörs igen ♥

Nyinhandlade böcker

Igår var jag och Jonna on a very tråkig mission och skrev in oss på arbetsförnedringen. Men vissa saker måste man helt enkelt bara göra. (Åh, vad jag är viiis.)

Byter stycke nu, för det jag har att säga kan man inte prata om i samma stycke som arbetsförnedringen. Så: sen belönade vi oss själva genom att gå till bokia för att handla böcker! Underbart. :D Det första jag såg var den senaste boken i "House of Night"-serien, ganska lämpligt att jag var inställd på att shoppa, eh heh. Så den tog jag direkt. Sen hämtade jag också den sista bocken i serien om grottbjörnens folk. Håller på att läsa den näst sista nu, och har de föregående böckerna, så då måste jag ju bara ha den sista också. Lite roligt dock, när jag kollade i hyllan, så stog det att den kostade 129 kr, men så kollade jag lite åt sidan, så låg några exemplar av den på ett bord med en lysande röd prislapp på, 99 spänn. Haha, snacka om att man känner sig lyckad när man ser det. :3 En annan bok som har ryckt i min lässugsnerv är "Scar Tissue", en biografi av Anthony Kiedis, sångaren i Red Hot Chili Peppers ♥. Så den tog jag också. Iiih! De sista böckerna som jag köpte var a Song of Ice and Fire (kanske mer känd som Game of Thrones, serien som går på TV). Det var de 5 böckerna som kommit ut hittills i en box. Det kommer två till, men jag tror nog att de kommer i likadana omslag (annars dödar jag någon).


De fick till och med en hedersplats överst på mitt skrivbord. (Fast det var mest för att det inte får plats med en enda bok till i bokhyllan... Vad ska jag göra?) Hoppas för övrigt att gubben skyndar på med att skriva klart de två sista böckerna, och att han inte dör innan. Det vore ju inte uppskattat! *håller tummarna*

Da internet is back

Weho! Telia sa att de skulle fixa ledningarna på osndag, men de dök upp i morse. Så nu funkar det igen. 8) Nu ska jag bloggbomba bara för det. Hiho! ♥

Det går i snigelfart

Nu har åskan tagit vårt bredband igen… Haha, det är 5 gången tror jag. Ajsing bajsing. Vi har ringt Telia, men man vet ju aldrig när de behagar fixa det. Så just nu sitter jag och mamma här i köket med våra mobiler kopplade till datorerna och surfar via dem. Hennes verkar gå så snabbt att hon föreslog att vi skulle ha det så jämt, men jag vet inte det jag… När jag inte ens hade fått upp halva google-loggan så hade hon ”redan varit inne på fleeera sidor 8)”. Det är ett under att det funkar över huvud taget här ute i ingenmansland. Jaja, det är ju bara tillfälligt, så bara det i funkar är jag nöjd.

 

Idag ska jag till stan med Jonna och shoppa loss på bokia, fick presentkort för 800 spänn dit när jag tog studenten. Awesome! Så ser ni någon vid fantasy avdelningen med en dregelpöl vid fötterna och lite lätt glansig blick, då är det förmodligen jag.

 

Nu ska jag göra ett tappert försök med att kanske försöka kolla fleeeera sidor jag med, om det går segt så ska jag spela sims istället. Installerade alla Jonnas expansionspaket på min dator förra veckan, riktigt najs. :3

 

Puss & Kram tavelram ♥

Jag är proffs nu

Håller på att bli pro på att hitta i kod- och stilmallen nu, måste jag säga. Eller kanske inte riktigt, men det var inte så svårt som jag trodde. :) Gjorde en header lite snabbt också, en enkel men det får duga så länge, tills jag kommer med nåt bättre. Mitt motto är med på bilden i alla fall, "if you can dream it, you can do it". Har haft med den på varenda header jag gjort, haha. Men jag tycker den är så bra, så den lär få hänga mer i några år till!


Så fint blev det.


Oj oj, tiden flyger iväg! Nästan halv 1, dags att lägga sig känner jag. Måste bara säga att första avsnittet av True Blood var awesome. Blir bara lite ledsen på att det alltid ska sluta så spännande. Jag menar, kan de inte låta en få lägga sig med lugna tankar en enda gång? Nä, man ska alltid vara alldeles uppeldad av iver att få se fortsättningen. Åh.

Haha, jaja. Nu ska jag väl gå och lägga mig. Gillar inte att sova läge på morgonen, får bara ont i huvet då och panik för att hela dagen försvunnit... Ajsing bajsing.
Ja, gonatt då! *vinkeli vink* ♥

True Blood

Tjoho!
Nu är jag trött av allt fixande med bloggen, det är ju jobbigt att koda och grejer... Haha. Så nu ska jag gosa ner mig i min säng och se det första avsnittet av True Blood season 5. Åh. ♥ Det kom egentligen i söndags, men jag visste inte det förrän i tisdags morse, och då skulle jag åka på läger. Kom hem igår, fredag. Ville egentligen blogga om det, men det får vänta tills i morgon. Finns så mycket att skriva, så jag orkar inte göra det nu.

Men ha det så bra, ska umgås med Sookie och gänget nu. Haha, puss på skinkan. ♥

 

Goddagens!

Jag hade tidigare min blogg på nattstad, men jag tröttnade på den sidan och bestämde mig lite impulsivt för att göra en ny. Tycker att nattstad var lite för opersonligt och man kunde inte göra så mycket ändringar som man kan här.

Ta gärna en titt på min gamla blogg ändå. Har inte tagit bort den eftersom jag själv tycker det är roligt att gå bakåt i tiden och se vad jag skrivit förut. Man förändras ju hela tiden som person, utan att man märker det själv. :)

Kika in

RSS 2.0