Rambo i semmeldjungeln

Igår gjorde jag och Johanna slag i saken och köpte gymkort. NU SKA FETTET BRINNA! Eh heh... Vi började lite smått igår bara för att kolla in maskinerna och idag tränade vi lite mer seriöst. Det känns jättebra efteråt, man känner sig smal och smidig bara för att man har svettats lite och jag tycker faktiskt att jag ser magrutorna svälla fram lite. 
 
Men, allt är inte frid och fröjd för det. Jag sätts på hårda prov! Över allt jag tittar, vilket håll jag än vänder mig åt, så ser jag semlor. Stora, feta, goda semlor som bönar och ber på sina bara knän (nåja) att jag ska sätta tänderna i dem. Någon högre makt vill verkligen att jag inte ska lyckas. Men jag ger mig inte. Jag är inte svag i psyket om ni nu trodde det, jag är en riktig fighter. En Rambo i semmeldjungeln. 
 
Semmeldagen är ondskan personifierad. 


Kommentarer
natalie

"Semmeldagen är ondskan personifierad". hahahahahaha. har en vän som ringde mig i panik igår, "natalie, jag mår skit... jag har ätit ett paket mandelmassa.. jag ligger här i min säng och har så jävla ont i magen, dessutom så har ingen förutom du önskat mig en fin alla hjärtans dag, jag hatar mitt liv" så... semlor + alla hjärtans dag = ondskan personifierad. Så. jävla. tragiskt. o.o ha en bra dag!:D

Svar: Hahah, vi säger fuck alla semlans dag och går vidare med våra liv typ :DHa en bra dag själv! :D
Anna Nykom

2013-02-15 @ 12:07:01
URL: http://nattinamnam.blogg.se


Här kan du skriva kärleksbrev till mig:


Namnet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte för allmänheten, vettö)

URL/Bloggadress (så att jag kan stalka dig):

Skriv ditt kärleksbrev här:

Trackback
RSS 2.0