Permanent glögghörn

Jag är i tid med glöggen i år må ni tro! Här spills ingen jultid. Glögg, clementiner och hela köret. 
 
Bildbevis: 
 
Men vänta lite, vem försöker jag lura?
 
De har ju stått där och samlat damm sedan förra julen. Inte clementinerna förstås, vad tror ni om mig egentligen? Det hade ju varit fruktansvärt ohygieniskt. Men glöggflaskorna har stått där genom hela jul och nyår. De har fått glänsa i solsken och de har till och med upplevt midsommar. Ungefär där hade de nog blivit en ganska permanent del av inredningen skulle jag tro. Får väl ta och damma av dem lagom till första advent eller så, för då är det deras tur igen.
 
Man kan väl kanske inte påstå att vi är så mycket för att säsongsinreda här hemma. Men kom inte och säg att vi inte är beredda på julen. Bring it on, bitch! Come at me, bro! Osv, osv. 
 

Harry Potter på ljudbok och halsduk in the making

Jag blev helt plötsligt så sjukt sugen på att läsa om Harry Potter för femtiotolfte gången, men jag känner inte riktigt att jag kan rättfärdiga för mig själv att läsa dem igen... ehm. Men jag tänkte att jag kan lyssna på dem på ljudbok istället. Till exempel när jag tränar, som jag ska börja med nästa vecka igen (jag lovar!). Lyssnade nyss på första kapitlet och stickade samtidigt lite på min halsduk som jag började på förra året. Har jag tur så är jag väl klar med den om si sådär tio år. :)) 

 

 

 

1. Sånt jag ritar på långtråkiga föreläsningar. Vill ha ett Deathly Hallows-halsband, så himla fint! ♥
2. Bilden är på den första stickningen jag började på. Nu har jag mycket finare garn. Det är grönt och vitt i olika nyanser så det blir lite kamouflageaktigt. Det är tunnare också, så det blir luftigt. :) 

 

 
RSS 2.0